Spinazie-cashewsalade

De ingrediënten voor deze salade doen niet erg herfstig aan, maar geven je wel een weerstand-boost om de regen te kunnen trotseren. We hebben tegenwoordig de luxe dat deze (eigen zomerse) producten het hele jaar door te krijgen zijn: fijn! Al is het natuurlijk beter om seizoensproducten te gebruiken.. Nou vooruit, dan wordt mijn volgende project een appeltaart :). Die kun je wel hebben na dit gezonde bordje!

Nodig

  • 3 volle handen verse spinazie
  • 1 avocado
  • handje kleine tomaten
  • 1 bosui
  • klein handje cashewnoten
  • 2 el citroensap
  • 1/2 teentje knoflook, geperst
  • 3 el olijfolie
  • zout en peper

Doen

Schep met een theelepel kleine bolletjes uit de avocado, halveer de tomaatjes en snijd de bosui in dunne ringen. Meng dit met de spinazie. Klop een dressing van citroensap, knoflook (niet te veel, dan gaat het overheersen), olie, zout en peper. Meng de dressing door de salade en schep de cashewnoten erdoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s