Geïnspireerd door: mannenliefde

Ja, mannenliefde! Het biertje dan ;). Een fijne zaterdagmiddag in het zonnetje, aan het water in Amsterdam Noord. Geserveerd met ‘bitterballen’ (maar dan gevuld met een bijzonder smakelijke groente-ragout) van De Ceuvel. Waar sowieso geen vlees wordt geserveerd. Ik kan dergelijke vegetarische en duurzame initiatieven erg waarderen, vergis je niet. Toch deed ‘mannenliefde’ me denken aan afgezaagde uitspraken als ‘de liefde van de man gaat door de maag’ en beteuterde heren die met opgetrokken wenkbrauwen en teleurgestelde blikken vragen ‘geen vlees?’ als ik een vega-maaltje op tafel zet. Dus: een mannenburger! En wie weet de volgende keer een groente-ragoutje..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s